Historien om Pernille

En fortælling om en ganske almindelig dreng i Vestjylland.

Jeg er født i den første halvdel tresserne. Et pænt stykke syd for kongeåen, nærmere betegnet i Tønder. Begge mine forældre kommer fra landet lidt syd for Herning. Det første par år af min barndom boede vi i Tønder .. Vi flyttede på landet.. da mine forældre overtog gården efter min bedstefar.

De fleste minder fra barndommen er fra den tid på landet.. og alt det jeg oplevede her har været det der formede mig, for resten af livet.

Der hvor jeg kommer fra er drenge til piger… og alt hvad der afviger fra den norm er helt galt på den. Drenge der er til drenge eller piger der er til piger er ikke noget der er vel set herovre i det mørke Jylland, heller ikke den dag i dag, der bliver i den grad set ned på og tsk, tsk i krogene, hvis der fattes mistanke til nogen

Så der findes rigtig mange der lever i den side ud i skabet.

Lidt om hvem jeg er.

I dag er jeg midt i halvtredserne.. og har siden jeg var 6-7 år gammel, vidst at jeg ikke var helt som de andre drenge. Jeg var som lille meget piget at se på, så derfor blev jeg tit forvekslet med en pige af fremmede..

Mit kælenavn har altid været Pernille eller Nille. Det var såmænd min egen mor der gav mig kælenavnet…som helt lille var jeg bestemt også noget af et dukkebarn og lignede mest af alt en lille pige i drengetøj.

Jeg var ret vild med at lege med dukker som barn, at det dengang var upassende at drenge, var så meget til pige lege. Og udklædning i dame og pigetøj det kunne man da slet ikke forestille sig. Og at der blev set ned på dem der afveg fra det som almindelige.

Siden jeg var helt lille har jeg haft forskelligt dametøj i min garderobe.. Trusser, Bh’er kjoler, bluser og nylonstrømper var det der talte i de første mange år..

At min garderobe med tiden er komme til at indeholde flere kjoler end jakkesæt. Skuffen med herretrusse indeholder i dage stort set kun Sloggi trusser af den slags med blondekant..

Jeg har altid haft det godt når jeg har et par dametrusser på… der har dog altid været noget med skyld og dårlig samvittighed over det … men det dejlige ved at føle sig lidt lækker og fræk og være damen .. tager over der.

For mig har det altid været den frække den æggende uartige ludertøs… der bare ønsker at bliver brugt af mænd.. der har tændt mig.  Og jeg elsker at blive brugt som sådan.

Sådan husker jeg det.

Vi boede et pænt stykke ude på landet, der var tæt på 10 km til byen.  det betød at det altid var de samme 7-10 kammerater der var at lege med. Hele flokken var ene drenge, ganske enkelt fordi der ikke var nogen piger på gårdene i nærheden af os.

At vi ind imellem skulle have en til at være pigen i nogen af de lege vi havde faldt meget belejligt på mig.. Af jeg måske var god til at opfinde nogle roller jeg kunne optræde i er da vist en helt anden historie. Det sidste års tid vi boede på landet…  da jeg var otte-ni år gammel var legen efterhånden vendt til at jeg ret ofte var en var en heks der blev fanget.. Bundet og straffet på forskellige måder.

Som heks var det ganske naturligt at jeg klædt ud i dametøj… hvilket indebar at jeg måtte i dame trusser, bh, strømpebukser, et par gamle damesko hørte naturligvis også med..  jeg var det vi som børn fortolkede som en slem pige.. og skulle derfor staffes.. Jeg blev bundet over en stang så bagdel var højeste punkt på mig..

Jeg kan huske at jeg fik smæk, når jeg stod sådan med kjolen trukket op og trusserne trukket ned… man også at jeg flere gange oplevede at en at min kammerater var der med en hånd.. for at undersøge om jeg havde gemt noget oppe i røven..

Efter at vi var flyttet fortsatte jeg med at iføre mig selv nylonstrømper og dametrusser i det skjulte og lege at jeg var en slem (dirty) pige, eller retter en luder.

Noget der i den grad fik mig til erkende hvad jeg var og hvor jeg så mig selv. Var en dansk film: Den dobbelte mand.  Her var det skuespillerinden Masja Dessau der i rollen som luder fik mange ting til at falde på plads i mit hoved. Det var hende jeg ville være.

Min første orgasme / udløsning,var mens jeg i rollen som pige/luder med strømpebukser og bh på, jeg spillede ikke pik af men gnubbede min pik som var det er Clit til spermen sprøjtede ud i mine strømpebukser.

Det at stoppe noget op i røven på mig selv.. kom efter efterhånden til at fylde en del for mig, det blev til at jeg brugte mere og mere tid på at finde egnede ting.

Pigerne som veninder

Gennem mange år anså jeg piger i skolen som min som dem jeg svingede bedst med, det var her jeg havde venner jeg kunne snakke med. Puberteten lavede en del rod i det for mig.. Jeg kunne jo ved selvsyn se at jeg havde en pik og måtte derfor være en mand, jeg begyndte at gå ud med pigerne og og prøvede at få et seksuelt forhold til det modsatte køn.

Selv om jeg havde en kæreste og vi havde sex regelmæssig, så føltes det ikke helt rigtig, jeg havde en trang til at der var mig der burde blive taget eller rettere jeg trængte til at blive kneppet, her kom sexlegetøj så småt kom ind i billedet, jeg fik købte den første dildo, det blev ret hurtigt til flere forskellige. Den ene større og længere en den anden. En hjemmebygget Fuckingmaskine er det da også blevet til. Den er rent faktisk blevet flittigt brugt af mig. Den kan få mig til at komme, her er det bedst bruge dildoer der ikke er alt for store. Helst i en størrelse der svarer til den naturlige.

Megadongs

I de senere år er der kommet buttplugs og mange af de såkaldte gay dongs på markedet. Jeg kan tydelig huske at jeg købte den første buttplug, den var bare alt for lille til at jeg rigtig kunne bruge den til noget. En Buttplug under 5 cm i diameter giver mig ikke noget i dag specielt kick.

Buttplugs på 7-9 cm finder jeg gode at til længere perioder og kan bruges mens man arbejder eksempelvis på kontoret.

Jeg er i dag gift med en ellers dejlig kvinde. For hende er alt der vedr. analsex et perverst område der bestemt ikke tænder noget på hende. Selv om vi har været gift i mere end 30 år har hun ikke haft lyst til, at prøve meget mere end meget traditionel sex.

Men jeg kan da heldigvis lege lidt selv, hvilket jeg ofte gør. Jeg har altid været fascineret af store dildoer, og der er rigtig mange på markedet, ikke alle finder jeg lige anvendelige.

Hvor er jeg så i dag

Min børn er flyttet hjemmefra. Jeg er stadig gift med den samme kone, det intime er helt væk, det er vel snart 15 år siden vi sidst havde sex sammen. og jeg savner ikke at være sammen med en kvinde i sengen

Det er mig der det sidste 15 år har fået mest pik er lidt mærkelig at tænke på. Hun har ikke været med til det på nogen måde. At man kan sige at hun nok er at betegne som a romantiker. Det er mange år siden at jeg opgav den side af hende.

Min påklædning afhænger meget af hvad det er jeg laver.

I det daglige har jeg stort set altid dame tøj på ikke at jeg altid går i kjole, men tøjet passer gerne til det jeg laver … og i haven er det oftest overalls der er det mest praktiske, så det det der passer til det jeg laver .. kontorarbejde er for mig det samme som dametøj for mig og er det lidt slutty  er der bare bedre

Jeg er ikke i tvivl om at de dage hvor jeg har god tid… og står op tager lidt makeup på… inden jeg tager tøj på er nogen af de bedste.  Det har jeg det så godt med, at det lige før det er reglen, end undtagelsen

Sex i dag

Det er måske ikke så tit at jeg har gang i nogle mænd.. For de skal kunne opfylde mine lyster / behov. For mig er det meget vigtig at mænd bruger mig som var jeg en kvinde.

Det jeg gerne vil ha er egentlig ret enkelt.

Jeg elsker når en mand bare knepper mig… og bare bruger mig som et hul han kan køre den af i.. Jeg har det rigtig godt med tanken om kommer dybt inde i mig… Det jeg kan klare i røven giver en mand muligt for at kneppe så hårdt og dybt han kan uden at jeg går i stykker.

Jeg har efterhånden også trænet mig op til at kunne levere et facefuck…og tage en pik ret dybt..

Mange synes det er fedt at banke pikken helt ned i halsen, men også at komme der med pikken er helt i bund… jeg synes det er frækt og at blive kneppet i både hoved og røv.. og nyder at kunne tilfredsstille mænd..

Enkelte er ret vilde tanken om sprøjte sperm ud og ansigtet… jeg kan her også klarer lidt mere end de fleste …og går ikke i panik når jeg får sperm i mine øjne.

Jeg har overvejet at date lidt mere med mænd. ikke for at det skal være romantisk. men for at blive kneppet lidt oftere..