Fræk shemale tilbyder BareBack til faste mænd. Jeg elsker når en mand kommer langt inde i mig.

en mand i dame trusser

For mig er alt næsten perfekt når jeg mærker en mand støde helt i bund og holde pikken helt i bund men jeg kan den den pulsere mens han sender spermen ind i mig. Lige her føler jeg mig komplet som kvinde.. også selv om jeg godt ved at at jeg aldrig bliver det 100 % .

På kontoret er jeg altid kvinde.. eller næsten det er ikke hver dag jeg bruger makeup men. påklædningen er stort set altid kun dametøj.. nej ikke fræk lingeri.. men derimod leggings kjoler eller nededel. Ja langt det meste af tiden er jeg da kvinde så meget som jeg kan slippe afsted med det. Mange kender mig da også som Pernille. De fleste dage arbejder jeg hjemmefra så Pernille får lov til at fylde rigtig meget i min hverdag. Måske ikke helt så meget fræk sex som jeg gerne selv ville.

Så måske skulle jeg invitere mænd til at komme og besøge mig på kontoret mens jeg arbejder.. jeg ved mange mænd tænder på den frække sekretær, det ku da være lidt hyggeligt.. og meget frækt .. lige at blive ordnet der midt i arbejdet.. knappe blusen og og så videre med arbejdet.. nu med en dejlig smage af pik og sæd resten af dagen.

Har du lyst til en hurtig date.. men mig som sekretær… så kontakt mig nederst på siden.. det er muligt at klemme en ind midt på dagen..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning