Pernille en luder

Hvordan var det lige at Pernille blev til og hvem er hun i dag

Helt fra jeg barn er jeg blevet kaldt Pernille eller Nille, så det er ganske naturlig navn for mig. Det var dog ikke sådan at jeg blev iklædt pigetøj. Jeg kan huske at jeg selv ret hurtigt begyndte at tage dameundertøj og nylon strømpebukser på, når vi legede røver og soldater..  

luder og slavetøs

I den leg var jeg den der blev taget til fange som en kvinde. Det var her Pernille blev undfanget som sexslaven i børnelegen. Det er her jeg blev kendt som heksen /  Luder / Slavetøs. Der blev taget til fange og mens jeg her var bundet med reb fik jeg smæk stukket ting op i røven.. mens jeg var iklædt dame / pigetøj. Det har altid været det der føltes mest naturlig for mig.

Jeg syntes selv at det er vigtig at at man hviler i sig selv.. jeg mener bestemt ikke  at det er en rolle jeg er blevet tvunget ned i. Det er bare den jeg er.

Et liv som Pernille

Gennem de senere år har jeg da også i vid udstrækning af tiden også levet som hende Pernille..

Jeg lever stadig mere eller mindre skjult med at jeg er transseksuel. Men der er dog en del der efterhånden også kender denne side af mig. Det er ikke bare dem der dater der kender mig som Pernille en del af dem der kommer her for at få lavet konto arbejde kender den anden side af mig. Jeg kan ikke helt se hvor jeg helt skal komme ud af det skab. mest fordi jeg jo egentlig også er ret kendt i det offentlige rum med det andet jeg

Så selv om jeg mere føler mig som kvinde, så det manden der er mest kendt. Det er nok også det der er problemet for mig. Det er nogenlunde let at blive accepteret som værende homoseksuel men en mand der siger at føler sig som en kvinde..
Men der er altid flere sandheder om sådan nogen som os.  jeg vil prøve at forklare mere om det senere. For der er ingen tinge der bare lige kan forklares med nogle få ord.

og det er svært at forklare hvorfor og hvordan man føler og der er ingen sammenhæng er der ikke altid nogen logik i det man lige laver.
Det er sandt at jeg det meste af tiden går rundt i dametøj og at jeg føler at det er en naturligt ting for mig at gå sådan rundt.

Succes med Pernille

Skal jeg være ærlig.. og det skal jeg vel så har jeg noget mere succes som tøzen Pernille, end jeg har haft som mand. Derfor tror  jeg også at jeg gøre mere ud af at være Pernille i fremtiden. måske kan jeg få mere af arbejdslivet flyttet over på Pernille.. Det er jo meget nemt at være Pernille på kontoret her hjemme. og her arbejder jeg jo en del.

Når jeg har overskud til det prøver jeg på at komme til at date med andre mænd… med det formål at de kan kommer hos mig…her betjener jeg dem seksuelt.. som var jeg en kvinde. jeg nyder når en mand tager mig hårdt og brutalt og bare lige kører på til han kommer dybt inde i mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning