Jeg vil kneppes i røven
læs højt
Getting your Trinity Audio player ready...

Midsommer 2020

dagbog…. der er mere end nok at se til også selv om jeg bare går hjemme. Her min hverdag fyldt med lange arbejdsdage, heldigvis har jeg mulighed for en masse frisk luft og motion i haven, hvor er det let at være Pernille..da der ikke lige er nogen nabo der kan få ondt i røven over at jeg går i haven med dametøj på. Men jeg savner nu tid til at være ludertøsen Pernille. Jeg som er skabt til brutal og rå analsex er ved at være godt liderlig og trænger til at mærke en rigtig pik blive banket i bund..

Gennem det det meste at Corona Krisen haft en kæmpe pik monteret på min kontorstol, så jeg har kunnet sidde og vrikke med røven godt og grundigt fyldt med en stor plastik pik.. så jeg er det man kalder kneppe klar.

Rekorden med en plastik pik i røven er nu over de tre timer ad gangen, det er sikkert ikke sundt.. det betyder også at min røv kan håndtere, at blive kneppet brutalt af selv de mest liderlige mænd. 

Tre måneder på hjemmekontoret har også betydet at jeg har Pernille 24/7 .. og det har været en god måde.. at få lavet en pause… i hverdagen.. og givet mig anledning til at mærke efter og finde ud af hvad er det jeg vil.

Lidt Drømme

Gjorde jeg det jeg allerhelst ville så blev installeret med et par store lidt vulgære pornopatter..naturligvis skal jeg omskæres… så hovedet på min clit altid fuldt blottet og og selv om min pik er lille i forvejen .. så ville jeg ikke være ked at at miste skaftet på den..jeg ved ikke med kuglerne.. den ene skal bare væk den anden stoppes op i bughulen.. og det overskydenden skind væk.. og jeg skal bare kunne vise en clit på et par centimeter.. og et par villige huller til anal og oral sex.. og så ellers bar pumpes med østrogen. og leve som luder indtil jeg er slidt op..

En del ville nok sige at det var da en lidt mærkelig ide og at jeg helt sikkert er sindssyg. Men jeg ville hellere have været en pige.. men blev født med en pik i stedet for..

Der er rigtig mange ting der ikke har kunnet lade sig gør her i dette forår.. og som jeg ser det kommer det også til at tage noget tid inden det sociale liv kan vende tilbage til det det var før.. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning