Jeg vil kneppes i røven

Jeg elsker når jeg kan tilbyde en mand fræk og hård analsex.. at jeg også lægger røv til en om gang fisting.. er noget der virkelig sælger. Jeg ville gerne give meget mere af mig selv som luder.. men skal jeg ret meget mere så kommer det til at koste mig det dobbelte liv jeg har levet indtil nu.. ganske vis gar jeg altid i dametøj .. men er en del af tiden en feminin mand af ydre…. med drømmer stadig om at være tøsen Pernille…..kommer der en og tilbyder mig … et par porno patter .. mod at være hans tøs.. så vil jeg nok ha svært ved at sige nej.

Jeg har tænkt meget over det med hvor meget tid jeg bruger på sex som kvinde.. det er meget tid. og det er mere end 15 år siden jeg sidst var sammen men en af hunkøn.. og i den tid har jeg “kun” haft sex som en tøs, det føles helt rigtig for mig at mand knepper mig.. men også det at gi ham et blowjob er det rigtige for mig. Jeg er bestemt ikke bange tage en mand i munden… og sluge hans sæd..

Jeg har en friweekend i denne måned og her håber jeg kan være luder for et nogle mænd.. så jeg kommer til at vralte som en anden gås den kommende uge..

Jeg er stadig trænet op til at kunne tage en Buttplug på over Ø 10 cm…. det er en ordentlig klump plastik.. for mig er det en skøn fornemmelse at den svupper ind på plads.. jeg ved godt at min røv aldrig bliver normal igen .. men jeg elsker at vise midt gabenede hul frem når jeg har en mand på besøg. Den er altid kneppe klar.. og kan tåle selv den største pik.

Er du en af dem der er til de lidt for frække og perverse billede af mig så .. så kontakt mig.. det er er den pæne side af mig…. der findes flere frække af mig og deler gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning