Godtnytår til alle dem jeg kender..

Jeg elsker når en mand knepper hjernen ud på mig, og jeg gir den som blondine dum, bare være et sex Legetøj for liderlige mænd. for mig er det befriende at være en genstand der bare bliver brugt …. og elsker at koble hjernen helt fra.. at føle sig mis / brugt er for mig en positiv følelse. Tanken om at en mand tømmer pikken og sprøjter sperm ind i mig.. er det der driver mig… og er helt sikkert det der får mig til at smide trusserne for en mand. Det at føle sig som en luder.. der bare lægger krop til mænds lyster er det, jeg stræber efter.

Ja det er noget jeg har skrevet mange gange, og elsker hver jeg jeg har haft lejlighed for at gøre det.

Det kan godt ske at jeg er gift med en Kvinde.. men det er mange år siden jeg har haft sex med en kvinde. hende jeg er gift er er min bedste veninde..og jeg dele ikke mine mænd med hende.

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning