Som alle andre har jeg vaskedag en dag ugen som regel er det mandag.. Der er altid en mindst en maskinfuld dametøj af mit der skal vaskes. Jeg elsker sort.. Det ses tydeliget i på garderobe.. hvor det sorte og mørkmarine er det der går igen og igen. En gang imellem får det lidt krydderi i form af rødt.

Vaskedag er også en af de dage hvor jeg alt tid er Pernille med hud og hår. I det hele taget er det det jeg kalder min private fridag, Her forsøger jeg at undgå at tage arbejde ind. og i stedet hygge mig med at være Pernille. Førhen var alene tid det samme som at jeg brugte tiden på sex.. jo det bruger jeg ogå meget tid på nu, men der er også vigtigt for mig bare at være hende. mens jeg laver andre ting.

De dage jeg er på kontoret nyder jeg at tøsen Pernille og får mest ud af dagen hvis jeg er hende i nylonstrømper.. så er det er for mig en god dag.. ja jeg er måske en skør halvfed gammel mand der tror han er en dame.. nej alle ved at den historie går helt tilbage til min tidlige barndom.. Jeg ved at de der inden i mig er en pige / dame. og det er ikke bare et ønske om at gå i dametøj, men også seksuelt at være end pige / dame

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning