Pernille Kristensen en shemale fra Herning

Som Pernille har jeg haft meget at se til det forløbne års tid.. Jeg var været nødt st sige at der er ting jeg fremover må rykke frem i min prioritering..  det at leve som Pernille er en af de ting der står højt på min liste, men jeg har nogle gamle projekter og drømmer jeg også vil se i virkeligheden.

Det er et projekt jeg har haft i tankerne gennem mange år.. The ponygirl Project .. jeg ved at det er en fantasi, jeg deler med en del andre.. jeg har allerede en del der har vist interesse i det jeg prøver på at få til at lykkes der.. 

Du kan følge med i hvordan det går med projektet på ponygirl side da nyheder vil blive postet den vej igennem

Du kan bidrage til at det kan blive virkelighed på mange måder.

  • Deltage ved at kunne holde styr på projekter. planlægning og mangement
  • Deltage ved at kommer her for at kneppe , fiste, facefucke mig, spille den af udover mig, er det,  det handler om.
  • Har du en fotograf i maven og formår du at lave lækre shots og klip, så kan du også bidrage med dine sklill’s uden at du behøver at deltage i sexakten.
  • Har du nogle gode historier. Du mener du kan se mig i så skriv endelig ..
  • Det koster en del at få dette projekt. så jeg modtager med kyshånd mod både store og små bidrag, for at få det til at lykkes .

Finansering

Vi har ingen midler vi kan fråse med, men masser af kreativ energi, det er nok også det allervigtigste for at projektet skal kunne lykkes. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning