få en fræk jule date med Pernille

Jeg har kigget lidt i mine arkiver.. og gravet nogle af mine gamle historier frem.. De reflektere mine drømme og fantasier.. og håber at de kan være med til friste dig til en uforpligtende date..

En fræk nissepige til analsex..

Dagens historie

Min dag på kontoret kunne være overskriften på denne fortælling.

Jeg har altid drømt om at skrive nogle små historier.. så her har du lidt direkte fra hjertet og fantasien. Og har også lavet mange der ikke er blevet publiceret.

Jeg stod som sædvanlig lidt for sent op, morgenmaden blev skippet, morgenbadet var hurtigt overstået, jeg havde glemt at tage trusserne med ud til badet og ville lige nuppe et par på vejen ud. På vejen ud ringede telefonen, og jeg nåede på arbejde, før jeg opdagede at jeg stadig ikke havde trusser på.

Nu var den kjole jeg havde på ikke en af de længste så det var ikke de vilde bevægelser jeg kunne lave resten af dagen uden at man ville kunne se min nøgne bagdel.

De de fleste af de øvrige medarbejder er mænd mange af dem i øvrigt ret sportstrænet at se til.

Så dagen ville utvivlsom blive noget af en udfordring at komme igennem. Det tog nu heller ikke mere end en halv times tid før man kunne fornemme en summen i alle kroge på kontoret.

Kort før kl 10 var jeg i arkivrummet for at hente nogle papirer. Jeg var her nødt til at bukke mig lidt for at trække skuffen ud. Her flashede jeg bagdelen, alle kunne se gennem ruden, at jeg ikke havde de mindst under kjolen, og det skottede eller ikke på kommentarer da jeg kom ud der fra.

10 min efter blev jeg kaldt ind på direktøres kontor. Her blev jeg orienteret om at det var brud på etiketten at gå klædt sådan, og at han betragtede det som en indbydelse til alle om at de frit kunne bruge mig til sex. Hvis det ikke var tilfældet skulle jeg staks tage hjem igen.

Der var mere en tyve mand ude på kontoret, der ikke lavede noget i øjeblikket på grund af mine mangelende trusser. Og skulle jeg gøre det godt igen måtte jeg hellere lade dem komme til. Jeg kunne starte med at dele en seddel ud til alle hvor jeg invitere dem til at komme ind i motionsrummet hvor jeg ville være at finde på madrassen.

En luder bliver født

Som sagt så gjort, jeg var knapt nået ind i rummet før de første tre mødte op de beordrede mig ned på alle fire, og gjorde det klart for mig at nu skulle jeg have en røvfuld. Det fik jeg, den første der trængte op i mig havde en pik der kunne få de fleste kvinder til at blegne. Det var min røv der nu for alvor stod for tur fik det. Han trængte op i mig i et hårdt brutalt stød, det var mere end jeg var vant til og jeg skreg af smerte. Hvilket kun tilskyndede ham til at pumpe løs på mig. Jeg var klar over at det ville blive en meget lang dag.

Mens han pumpede løs i min ret ømme røv begyndte de to øvrige at gøre sig klar den ene af dem havde taget opstilling lige foran mit ansigt og kommanderede mig til at åbne munden. Han havde heldigvis ikke verdens største pik. Lige som sin makker støtte han i bund i første hug. De næste par minutter var det ikke meget luft jeg fik. Mens jeg halvkvalt skreg og stønnede, blev jeg bollet hårdt og brutalt i hoved og røv. Næsten samtidig kom de begge, den ene sprøjtede sin sperm direkte i halsen, mens den anden fyldet mit røvhul med sperm.

Jeg blev væltet om på ryggen. Og med knæene helt oppe ved skulderne var min røv nu blottet for den 3. mand. Han bankede en meget stiv og hård pik lige op i min nu meget fedtede røv, jeg kunne mærke at der løb sperm ned mellem mine balder. Og det slubrede meget højlydt når han bankede den i bund. Det tog kun et par minutter før han også tømte sin pik i mit slubrende røvhul.

I mellem tiden var der kommet en mere ind i rummet. Ham bad de andre om at hjælpe ham med at få mig løftet op på et bord. Mine arme blev bundet ud til siden og mine ben blev bundet op over min skuldre mit hoved var ud over kanten af bordet så det kunne blive bøjet bagover.

Der var kommet et par stykker mere ind i motionsrummet og på skift kneppede de mig i røven og i munden. Et par timer senere gik de alle ud og efterlod mig liggende på bordet med spermen dryppende ud af mund og røv.

Jeg erfarede senere at det var fordi det var middagspause. I kantine diskuterede de hvad de kunne finde på resten af dagen.

Det var nok her at en af den forslog at jeg frem over skulle være kaffe pige og være til deres rådighed når de fik lyst til sex.

Resten af dagen gik med at der ind i mellem kom et par stykker ind til mig for at få del i noget fri gratis sex.

Hvad bringer fremtiden?

Kort før fyraften kom direktøren ind for se til mig. Har havde en konvolut med en kontrakt med i hånden.. Jeg skulle tage den med hjem.. og aflevere den til ham lørdag aften.. underskrev jeg den ville jeg stige betragtelig i løn. Men det indebar også at jeg fik lidt andre kompetence områder på kontoret.

Jeg var blevet pumpet med pik det meste af dagen og kunne dårligt gå da jeg var hudløs i røven. Håret var uglet og stift af indtørret sperm. Jeg var lidt spændt på at komme hjem og læse kontrakten igennem.. hvad var lønnen og hvad var det jeg skulle lave på kontoret fremover.

Fortsættes…………. i det nye år

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning