Jeg ved ikke hvordan jeg kommer videre.. og kommer det sidste stykke ud i verden som Pernille. jeg er efterhånden rigtig god til at være mig selv herhjemme..så meget at jeg det meste er jeg at finde i dame tøj fra yderst til inderst.. så meget at der bestem kan være tvivl om at jeg er Pernille.. jeg kommer også til at tilstå at det at have sex med en anden kvinde aldrig har været mig.. og at jeg i den grad har nydt det hver eneste gang jeg har haft sex med en mand

Jeg har gennem et stykke tid arbejdet men at lave et par filmprojekter.. med mig i rollen som et tøz og jeg har da også et par gange lavet film af mig der har bliver brugt som et sextoy af andre mænd..

Jeg har dog også fundet at jeg fungere fint som kontor mus.. og har det godt med lave jobs på kontoret som udvikler. og jeg let kan se mig selv leve helt i den rolle. Jeg ved dog ikke om jeg kan udleve det her hvor jeg bor idag….ja jeg kigger mod en lidt større by … hvor det er lidt nemmere for mig at være Pernille.

Det helt at bryde den skal jeg er i .. er vel også det mest naturlige .. skridt for en som mig.. at jeg brænder en del broer jeg ikke kan komme tilbage over er jeg ganske klar over.. at en del vil vende mig ryggen.. er jeg klar til det .. eller hvad..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning