Pernilles dagbog
læs højt
Getting your Trinity Audio player ready...

I mere end 20 år har min dagbog levet ..digitalt… ikke at jeg har skrevet noget hver eneste dag gennem de sidste 20 år..men det er blevet til rigtig mange sider tekst.. hvor jeg forsøgte at finde mig selv… gennem en del år havde jeg 2 dagbøger som jeg skrev i.. i dag har jeg “kun” en dagbog.. og at det der engang var en delt person, med to navne. er blevet til én.

Et kort uddrag af Pernilles dagbog.


12 november 2019

Det at skifte computer… det tager lidt tid..at få programmerne på plads og få rettet det hele til så man kan finde det man skal arbejde med. at jeg i forvejen var lidt bagefter da det med Peter naturligvis også var lidt hård ved mig .. og sat det ind imellem og får mig til at gå lidt i stå.
min hverdag er i forvejen fyldt ret godt ud så det er ikke ret meget jeg kan hente hver dag og det er vel lige før jeg går død i det jeg skal nå. og jeg har da også et par hængepartier jeg ikke er videre stolt af. Desværre kan jeg ikke nå alting når man lige har været helt nede til tælling .. 

2 dage i hver uge bruger jeg  fast på frivilligt arbejde.. og jeg skal vist blive bedre til at sige nej.. ellers går det vist helt galt for mig 

Det positive ved at bruge så meget tid på kontoret er at jeg kan være Penille i det meste af det arbejde jeg laver. 

17. november 2019

Aaagh .. jeg føler mig godt nok noget slidt…  jeg føler slet ikke at der er tid til jeg er mig.. og jeg føler aldrig at jeg får slappet og kan ikke rigtig komme til at dyrke mine hobbies.jeg ville egentlig godt have lidt mere tid til det at skrive uden at blive forstyrret.. det frivillige arbejde tager meget tid . nogen steder føler jeg dog at min indsats er omsonst. og det er de steder jeg gerne vil minimere.

19.november 2019

Det er noget belastende .. min blog .. som jeg gerne vil hente nyheder fra ha jeg bare ikke kunnet få til at lave det rigtige nyhedsfeed.. selv om jeg prøve at flytte den til et andet domæne vil de bare ikke svare .. så det blev til en helt ny installation af transgender.dk.. ikke lige det jeg ville bruge en masse tid på… men det var sådan det blev.. 

Her tirsdag var det så dagen hvor jeg skulle have den første dosis af den lipid medicin.. eller var det placebo det jeg ikke men det er lidt spændende at se hvad der kommer til at ske. De kunne vel være godt hvis det lykkes at finde noget der virker uden at jeg får alvorlige bivirkninger af det ..

Jeg kan se at jeg har mere en 70 på pernilles nyhedsliste nu.. det gver åbenbart meget at skriv om det at leve som Crossdresser / Transgender. Det er min mest populære hjemmeside.. så det at udstille mig selv lidt som en prostitueret virker. 

Nogle dage så har jeg bare lyst til at vende den verden jeg kender ryggen.. og gå Pernillesvej 100 % og kun leve som hende … uden at det biologiske køn får lov at være der .. desværre tror jeg aldrig at det kommer til at ske.. men jeg må nøjes men altid at være en mand i dame trusser og nylonstrømper. Der engang imellem blive bollet i røven af en anden mand.

Jeg er er politisk aktiv … og ser mig mig selv som en af det første der midt i alt det der står frem.. Jeg har fået ændret mit cpr. nr. !!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning