De samme kræfter der udløste Folkemordet på mere end 8 millioner mennesker, næsten et folkeslag. Lever den dag i dag i bedste velgående og viser at der ikke skal meget til før at det had og vold igen overtager.. og bliver den dagligdag, hvor vi igen skal leve i fascismens skygge.. Nordfront har igen bekendt kulør og bekender sig til at der skal en etnisk udrensning til.

Jeg tilhører selv den del af den danske befolkning der skal udrenses,, Alle i kategorien LGBT står nemlig til at blive udrenset sammen med jøder, muslimer og hvad de ellers finder der er fejlfarvet .. ifølge deres ideologi. Jeg plejer ikke at opfordre til til vold.. er udsigten at jeg alligevel skal .. ende mine dage for enden af et reb.. efter at jeg er pint tortureret udstillet ..

Selv om jeg er noget af en tøs .. .Så er jeg ikke bange for at dø for de principper jeg står for.. og da Nordfront har meldt ud at vi er uønsket i det samfund de vil have.. så vil jeg mene at vi er mere end bare politiske modstandere. og at vejen er åben at Holger Danske igen rejser sig og en gang for alle smider Nazisterne ud af Valhalla.

Kender du nogen .. der sympatisere med Nordfront.. så er jeg villig til at lægge mit navn til og offentliggøre hvem de er .. lad dette monster blive kvalt i fødslen..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning