Pernille i Havestuen

Selv jeg af alder ikke er nok ikke er helt ung så. at jeg har været gift i mange år med den samme kvinde betyder ikke at vi har haft sex sammen.. de sidste 15 år har vi ikke haft sex sammen. Jeg ved ikke om hun har … jeg ved om hun har fået noget i byen.. jeg ved dog at jeg ikke siger nej til en invitation til at bliver bollet i røven i røven selv.

At man skal leve livet mens man kan det.. Jeg prøver at nyde livet lidt… og ikke lade min begrave i for meget arbejde.. og give mig selv tid til også at være den jeg er og nyde at jeg at er kvinden.. eller hvad det jeg nu er. Jeg har helt eget varemærke der ret godt definere hvem jeg… jeg elske at få taget billeder og så film klip der viser mig med røven lige i vejret ..

Jeg har helt sikkert skrevet om det mange gang før.. jeg elsker virkelig når jeg bliver bollet i røven.. For mig er målet at manden kommer dybt inde i mig..

På den anden side er jeg også vild med at forkæle en mand.. og tilbyder gerne at tage imod en pik i munden.. og jeg kan tage de fleste helt til roden.. og tager hellere end gerne spermen i munden .

Jeg har ofte tænkt tanken…. er jeg en luder.. både ja og nej .. Jeg er ganske gratis at bruge.. men er i den grad nem.

Pernille Kristensen  en shemale fra Herning

Men jeg kunne nu godt bruge en sugardaddy til at hjæpe mig ..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning