Interracial sex, BBC og GangBangs

Det et være en pikhungerende liderlig Sissi, kan nemt sætte gang i nogle saftige sex fantasier.. Erkendelsen af at vi lever i en skrøbelig verden gør alt lidt mere intens.. og det at mange af  mange af vore ligesindede er genstand for vor tids heksejagt. ‘får mig til til at tænke på hvornår vender den Heksejagt tilbage til Danmark.. så vi igen bliver offer for de uhyrligheder som som vore brødre og søstre er offer for et par hundrede kilometer fra København…

Jeg elsker at være en ubekymret fræk villig og billig tøs.. kom og knep mig inden det bliver forbudt.. tag et par kammerater med.. og lad mig giver jer fræk og hed sex.. og fyld mig jeg jeres safter .. det gør mig lykkelig.

Mange kigger på mig som var jeg et monster.. jeg ved god at rent biologisk, er jeg en mand.. men indeni føler jeg jeg mere som en kvinde. Jeg er heldig at jeg det meget af tiden også kan gå rundt klædt i dametøj. og at når jeg arbejder på kontoret har friheden til at være den jeg er er..uden at jeg kan støde andre.. med det jeg er.

Jeg syntes stadigvæk at det er svært at accepterer den man er, at selv om jeg har følt mig lidt piget siden jeg var….. så længe jeg kan huske tilbage har jeg hellere villet være en pige. 

når jeg er ude shopper er det da også afdeling med dametøj der trækker i mig ikke bare lækkert lingeri..men trends og mode fanger mig hele tiden..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning