Lige et lille besøg fra den virkelige verden til Pernille.. Jeg vil være ærlig.. det er ikke så tit jeg har besøg.. men de gange det sker.. nyder jeg at gi den som luder.. og at jeg nyder at kunne tilfredsstille en mand. Mænd er ret vilde ved at fiste en luder som mig i røven.. det kan da godt ske at min røv tager skade af det.. og ikke længere kan lukke helt..

Jeg elsker at være genstand for en Quickie og dømmer om at der komme mænd hos mig døgnet rundt for at bruge mig som luder.. jeg ved godt at det ikke kommer til at ske.. Jeg elsker når en mand kommer dybt inde i mig, det er jo det jeg er skabt til. men har heller ikke noget imod at en mand kommer ud over mit ansigt..

De sidste par gange jeg har haft besøg af mænd, har det været mænd der var vilde med at fiste…jeg kan ikke tage en hånd til albuen,,, men man kan dickfiste mig.. pik og hånd på en gang … det føles lidt som om man sprænges…. men er noget jeg kan ha glæde af i nogle dage bagefter. Måske har jeg i en period været lidt flittig.. at blive fistet 4 gange i på tre uger .. det er noget der rykker lidt i røven..for mig er det på den gode måde og jeg elsker, når jeg er fedtet fugtig og godt brugt..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning