Gennem kneppet og fedtet ind i sperm

jeg elsker min rolle som luder.. og bruger gerne timer på at dulle mig op.. og være klar til at modtage en mand.. det er noget jeg har skrevet en del om gennem mange år.. og ja jeg får sex .. bliver kneppet … fistet og elsker det .. masser af pik i hoved og røv.. og der er mange måder at modtage sperm på .. og ud over ansigtet .. er lidt en underlig ting.. og får en til at føle sig slutty..

Jeg havde en date her i formiddags..og blev dickfisted, punchfistede, så mit røvhul føles som det er flået i stykker. det er det så også,, jo det er det jeg vil… og elsker at lade mig blive brugt til. men det at tage en pik i halsen er fedt .. men også hårdt .. og ville ønske at jeg kunne tage endnu mere.. man kan jo se at de kan lide at se deres pik forsvinde ind i hovedet på mig.. ja jeg er parat til at ligge med hovedet ud og kanten og få hjernen kneppet ud.. det er den tilgang til den rå sex der pirrer mig.. men det at være en underdanig tøs find jeg er frækt og og tilbyder mig selv til til mænd.

Selv om jeg havde en fræk formiddag .. så var der en del arbejde der ventede på mig. og de fleste ville tror at jeg så skiftede til et andet dress, så snart jeg min gæst tog afsted igen. Sådan er jeg ikke det er ikke til ære for manden jeg har lingeri på.. det er en del af mig.. jeg går stort set altid i dametøj .. også når min ægtefæller er hjemme.. Vi bor sammen deler avis.. adresse .. men er ikke sammen i sengen , hvilket vi ikke har været i mange år.

Jeg har stadig sex.. ikke helt så ofte jeg godt kunne tænke mig det.. og her er jeg den kvinde jeg drømmer om at være “næsten” jeg nyder det hver eneste gang en mand bruger mig…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning