Mange mænd er vilde med at kommer ud over ansigtet på deres partner.. og som tøzen har jeg det godt med at en mand kommer ud over mit ansigt.. Jeg ved godt at det er en magtdemonstration.. men det er også lækkert at ku gi sig hen, at føle at man bliver brugt..

Sommerferien er slut jeg kan se at der ligger en del arbejde og venter på mig der. jeg prøver stadig om jeg ikke kan få gang i nogle projekter.. der kan give en fornuftig løn.. men også projekter der tillader mig at være Pernille på fuldtid.. Har du en virksomhed, direktør, eller lignende selvstændig.. mangler du en lidt anderledes sekretær.. der også kan give lidt benefits.. så tjek lige om der ikke kunne blive plads til mig på lønningslisten.

Det var så lidt af sidespring

jeg har gennem lang tid prøvet at finde en eller flere mænd.. der tænder på tøser som mig .. og som lidt mere en bare en Quickie.. Jeg duller mig gerne op for et hurtigt knald … men det giver mig meget mere at det er en del af gentagne besøg.. her har jeg ikke noget imod at blive brugt til sex som var jeg en porno dulle..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning