Arbejde og transseksuel fungere ikke.

Slut for black cocks

Jeg har vel aldrig lagt skjul at jeg havde løse håndled.. men det er svært at få accepten fra andre, ja vi bliver stadig set på som var vi nogle vandskabninger og at vi burde spærres inde.

Jeg kun føler mig normal når jeg er Pernille og ikke som det mit cpr nummer indikere..at jeg har venner der ved hvem jeg er som kan være på besøg, og ikke se skævt til mig selv om jeg er går klædt som kvinde.. og være venner og fælles projekter, der ikke behøver at dreje sig om sex, her har jeg det virkelig godt og nyder at være hende jeg i virkeligheden er.

At jeg har fundet en niche i det at arbejde som ikke kræver at mand eller kvinde.. men er neutral i forhold til køn, og som jeg kan passe til fulde, uden jeg behøver at gå på kompromis med hvem jeg er. Og har jeg mulighed for at være hende det meste af tiden så fyldet det seksuelle ikke så meget, og bliver ikke det forkrampede del af mig, som det godt kan blive hvis man ikke har mulighed få det naturlige afløb.

Jeg dater en gang i mellem med mænd..jeg er ikke der hvor jeg tager ud og spiser men kan godt komme hjem til en hvor jeg ankommer som tøsen.. og hvor vi kan nyde hinandens selskab selskab.. at jeg også er villig til at smide trusserne for mand.. og lade tage som kvinde er også en del af mig… jeg nyder..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning