læs højt
Getting your Trinity Audio player ready...

Jeg har lavet gode tilbud til jer drenge, se nogle de frække ting jeg kan tilbyde uden det koster det vilde..

Alle ved helt sikkert at det altid har været min drøm at være en luder.. og lade mænd bruge mig.. det er en drøm der har fulgt mig siden jeg var 7-8 år gammel… og slet ikke gammel nok til at skulle have de tanker.. og fantasier.. men det var først i 1976 hvor jeg så en film .. med skuespilleren Masja Dessau i den Dobbelte mand hvor hun spillede luder at de tanker faldt helt på plads for mig.. og jeg vidste præcis at det var det jeg drømte om at være.

Jeg havde gennem det meste af min barndom også været damen, der blev taget til fange når vi legede røver og soldater .. en rolle jeg havde det godt i, men den var lidt svær at fast holde da jeg kom i puberteten.. jeg ønskede at blive i rollen .. men blev fortalt noget andet af alle andre.. Jeg kunne godt være sammen med piger, men anså mig selv for at være lige med dem.. og faldt lidt igennem som dreng her..

Det er sådan jeg kan lide at optræde som Pernille i dag.. og det at have en dejlig bred røv og et par små bryster er det der vægter højt i min bevidsthed..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning