Pernille i Havestuen

Det at have tid til at være, betyder meget for mig. Det er nok også derfor jeg elsker de dage hvor jeg ikke har andre planer end det at være Pernille. ha tid til at jeg gennem dagen er er kvinden Der behøver ikke at være en masse sex.

Det er lidt rart at lægge lidt sminke. lave det arbejde der nu er på kontoret.. og lave det jeg det jeg nu skal den dag, mens jeg er Pernille..jeg går i reglen ikke med makeup når min kone er hjemme men dame trusser og bh er en fast del af mig .. det samme gælder leggins.. og til dels også at jeg går rundt i nylon strømpebukser

jeg har det bare så godt når jeg har en af de gode dage hvor jeg selv føler mig 100 % Pernille og tankerne ikke bliver forstyrret i det..

Det fleste dage er det bare som der ikke er tid nok til at være mig selv.. Der er jo så meget andet man også skal nå.

Du kan se lidt frækkere billeder her på

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning