Ud af skabet .Min kone ved godt at jeg er transkønnet Det bizarre er, at det er hun nok også. Det nok også derfor at vi stadig deler avisen efter mere end 30 år under samme tag

Hun har lært at acceptere at jeg altid har dameundertøj på, men også at jeg det meste af tiden også går i strømpebukser, leggins..og nederdel..jeg er ikke helt sikker på at hun ser mig som kvinde…vi er dog begyndt at kunne skiftes til at fylde vaskemaskinen med trusser både hendes og mine har en blondekant .. kun et nr til forskel..

At vi i mere end 10 år ikke har haft sex sammen har ikke medført at vi er flyttet fra hinanden. Jeg har aldrig sagt at jeg ikke har et sexliv.. men aldrig sagt at det er med andre mænd jeg har sex.. jeg har ikke prøvet på at at kontrollere hendes sexliv.. så jeg ved ikke om hun rent faktisk får noget.

Selv ved jeg at jeg er er blevet bollet i røven af betydelig flere mænd end kvinder jeg har været i seng med. Og at jeg i den grad er vild med at smider trusserne for en mand.. og at jeg elsker at være genstand for en Quickie. For mig føles det rigtigt når en mand banker pikken helt i bund mens han tømmer pikken langt inde i mig.

Jeg elsker ligge der med røven strittenden op i luften.. efter at at manden har afleveret spermen helt inde i mig.. tanken om at jeg hans sæd bliver opsuget af min røvkusse, stimulere mig til at få mere sex med mænd..

Nej jeg er sikkert ikke “normal” men det føles helt rigtig for mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning