Transkønnet og politisk aktiv

pernille fra Herning

Det er lidt svært at komme helskinnet gennem det at være arkiv i mindre vestjysk landsby.. og så bekende at være transkønnet.. Det er nok også der for at jeg ikke lige tager det sidste skridt og promenere søndag eftermiddag på hovedgaden.. ikke af seksuelle grunde men som den person jeg nu engang er.. jeg har altid arbejdet for at hjælpe andre mennesker gennem det jeg laver.

Ja ni ud af 10 dage er jeg kvinden Pernille. Den sidste dag er jeg manden i dameundertøj, der holder oplæg og underviser som frivillig.. det er en vigtig del af mig at være der for andre .. det er måske den kvindelige side af mig der her stikker lidt ud.

jeg bor langt ude på lande… så det at kunne gå i haven uden at genere andre mennesker er bestemt noget jeg benytter mig af .. og skal jeg være helt ærlig .. så gennem de sidste 3 år valgt at at at jeg også er kvinde.. når min kone er hjemme.. det er noget jeg nok kommer til a skrive noget mere om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning