En shemales frække og våde fantasier

Jeg har vel altid har haft frække fantasier om at blive taget til fange, for at blive brugt som en anden sexslavetøs. Og at at min plads i samfundet er at være en dulle som alle mænd frit kan kneppe.. det er en fantasi der er svær at slippe, og tanken om at blive smidt i bagagerummet på en bil.. for senere at bliver voldtaget, misbrugt og gennemkneppet i et gangbang, får det til at krible meget i maven på mig.

En del af fantasien er også at jeg efter endt brug bliver dumpet hjemme i indkørslen bagbundet, stadig iklædt mit luderdress og godt fedtet ind i sperm og pis.

Er det noget jeg kunne tænke mig at afprøve i den virkelige verden, eller er det bare en syg fantasi i min krogede hjerne. Eller er det bare noget som jeg i den grad er skabt til?

Det er noget der fylder en del i mit hoved. Det er også fantasier / tanker der har været der, helt siden jeg var barn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning