Stop op og pas på dig selv.

Man skal huske at leve livet også selv om man er nødt til at blive hjemme isolere sig fra omverdenen.. Brug lidt ekstra tid på dig selv. og brug lidt ekstra tid foran spejlet lidt sminke og lidt ekstra røde negle. er nogle af de små ting der bryde ringen så du lettere komme gennem de næste to måneder uden at tabe modet. Har du mulighed for at gå en tur i skoven, uden at møde en masse mennesker så er det også noget jeg kan anbefale.. gør lidt ekstra ud af lave en god hverdag hvor du føler dig lidt forkælet.

Sidder du alene hjemme, føler du dig ensom, måske lidt bange.. skriv til mig ,måske kan jeg med mit netværk hjælpe dig.. ikke med besøg men og ved samtale over skype, messenger, evt også på telefonen.. at det er i det midtjyske jeg har lettest ved at hjælpe.. men jeg kan også trække på netværk i østdanmark jeg ved ikke helt hvor mange ressourcer jeg kan trække på der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning