En ganske almindelig dag under covid 19 krisen.
læs højt
Getting your Trinity Audio player ready...

Det er lidt en mærkelig verden, det er ikke mange man møder i løbet ugen. Og det at lave en date er udsat på ubestemt tid og sex er den time eller lidt mere jeg bruger på kneppe mig selv i røven.. alt imens jeg sidder ved skrivebordet og arbejder.. Det er næsten dagligt at jeg sidder med en stor plastikpik langt oppe i røven på mig selv..

Jeg drømmer mig hen til at være chefens lille luder på kontoret.. og et par gange om dagen yder jeg lidt ekstra service, og kan altid fornemme smagen af pik og sperm.. og inden frokost har jeg mindst en hvid plet på min bluse.. der vidner om min rolle på kontoret..

Nok om drømmene.. Det er lidt underligt at skulle smide dametrusser ud som jeg har slidt op.. det ydre en feminint klædt mand .. når jeg går rundt i byen.. hjemme altid en kvinde.. jo jeg ville da gerne da gerne tage det sidste hop .. ændre navnet og personnummeret. Og blive blondinen på fuldtid.. men orker bare ikke den kamp.. og nøjes i stedet med at være en luder for liderlige mænd hjemme i soveværelset. Hvor jeg nyder at jeg bliver taget i røven.

Var en tur i byen i dag for at handle lidt ind bl.a. på torvet for købe lidt fisk til aftensmaden .. næsten ingen på torvet .. alle med + 2 meter imellem det er bestemt vildt underligt.. at skulle betragte alle som kunne de smitte mig med en farlig sygdom.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning