Jeg vil kneppes i røven
læs højt
Getting your Trinity Audio player ready...

Jeg ved ikke helt hvordan den verden vi kender kommer til at se ud om bare et år.. det med COVID 19 vender bestemt op og ned på mange ting.. om det bliver noget der er en fordel for mig tror jeg nu ikke

Hvordan er det at være født med en tissemand og hellere ville have været “kun en pige..”  Jeg må tilstå at det giver lidt rod i de tanker der er i hovedet på en. 

Det er vel også derfor, at vi som individer gennem mange år har set på nogen som os som værende sindssyge..  For mig har det været en rigtig lang rejse der startede længe før jeg kom i skole. og det skal da ikke være nogen hemmelighed at jeg ikke er sikker på at jeg kommer helt i mål med at leve livet helt som tøsen.

For mig handler livet ikke kun om jeg er klædt som kvinde men også i høj grad om at have sex som en kvinde. og jeg nyder når det er muligt være sammen med en mand og modtage ham dybt inde i mig.. og det er da noget jeg gerne ville noget oftere end det er tilfældet..for mig er det vildt frækt lige at blive brugt til hurtigt et knald.. så er der mange der nok vil mene er jeg så ikke bare en ting der bliver brugt til sex. Er det ikke at blive set ned på.. og nedværdigende.. 

Selv når en mand har lyst til at spille den af ud over mit ansigt.. anser jeg det ikke nedværdigende for mig..  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning