Det er også den tid på året hvor vi går i haven og nyder tiden med planter og blomster. Det betyder også at der kan blive tanket op med positive tanker igen. Det der ellers lagt til nogle frække dates.. det blev som bekendt lige lagt på is.. af en pandemi.. og de sidste 3 uger har jeg stor set ikke mødt andre mennesker dem jeg lige mødte da jeg var ude at købe ind.. Så der er masser af tid til at være Pernillle… men kunne nu godt ha brugt en date.. til at krydre det hele med..

Jeg valgte så at begrave mig i lidt arbejde og få ryddet lidt op i den dynge. Det har har også været nemt at holde fast i Pernille på den måde. Det har sgu været godt at have fred til at være mig selv.. men jeg glæder mig nu til at vi kommer ud på den anden side af COVID [19]. Så der kan blive party på den igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning