Dronningens 80 års fødselsdag.

Transseksuel shemale fra Herning
læs højt

Ganske som jeg plejer at gøre… så startede jeg dagen med et par friske trusser og iklædt nylonstrømper og slacks, er jeg jo ligesom i gang, det er længe siden jeg besluttede mig for at jeg vil gå i dametøj til daglig. Jeg var en tur på torvet.. for at hente fisk.. og her var det kun min slacks der der ikke afslørede mig som en mand i dametøj. Jeg er ikke lige kommet til dertil, hvor jeg skal gå i nederdel når jeg er ude at handle.. Der er jo ingen grund til at støde andre mennesker og som jeg ser det skal man også respektere andre.. Ja jeg vil da gerne anerkendes for det det jeg er, men vil ikke tvinge det ned over hovedet på andre.

Jeg vil naturligvis helst ses på som var jeg en dame.. det er jo sådan jeg opfatter mig selv. 

Dronningen fylder 80 i dag.. hun har virkelig gjort det godt.. og er stadig en en dronning med holdninger.. der tør sige sin mening.. Jeg har naturligvis også hejst flaget.. og det er da festligt med dannebrog .. der vejre op mod den blå himmel. 

Det er atter en almindelig dag på kontoret, ikke nogen forstyrrelser bortset fra telefonen.. og mails. Det betyder så også at det er en af de dagen man kan nå at skrive meget.. 

Jeg er også ved at vænne mig til at gå med paryk i længere tid af gangen..og overvejer og jeg ikke bør.. få fat i nogle lidt dyrer jeg kan gå med hele tiden. Jeg har et meget bedre med at se mig selv i spejlet men en feminin frisure.. 

OMG!. Jeg har været Pernille.. så effektivt at jeg modtager adresserede reklamer i min postkasse.. det betyder at jeg virkelig  er Pernille.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning