Prostituerede har analsex hele dagen lang !

pernille fra Herning
læs højt

Er det rigtig at Prostituerede har analsex hele dagen? Det var i hvert fald en af grundene til, at jeg valgte, at tilbyde mig selv som luder.. Jeg elsker anal sex og føle at jeg bliver brugt. Det er ikke drømmen om at være den lykkelige luder der får mig til at smide trusserne.. men tanken om at blive brugt eller misbrugt til sex der tænder mig …Det kan godt ske det “bare er” at blive taget er at underkaste sig.. og at manden bruger mig som var jeg en slavetøs……! og det er et “no go”.. hvis man var feminist. men det er jeg bestemt ikke !

Det har været et langt forår.. jeg savner kontakten med mænd.. der har været helt Corona lukket. Både for jeres om min skyld.. et uskyldigt kys eller klem, kan på sigt betyde en verden til forskel. jeg kunne naturligvis rigge et vam show til … men det er ikke det jeg vil .. Jeg vi se og mærke at i bruger mig .. som den tøs jeg er.. jeg glæder mig til at vi kommer på den anden side drenge.. ellers må vi se om jeg ikke kan finde et par fræk mænd der kan komme her fast, for at bruge mig

Jeg nyder stadig at dulle mig op .. selv om der ikke lige er en mand i aftale bogen.. så er det at være klædt feminint noget der tæller for mig.. og giver mig en god følelse i maven.. at jeg kan gå klædt som det jeg.. Jeg ser mig ikke selv som en kjole Ole. Jeg har ikke overskud til at tage den kamp kjole Ole gennem mange årtier havde, for at kunne gå i en festlig kjole i det offentlige rum… mine ønsker er mere at blive set på som en kvinde.. og være det..

Det er igen blevet forår og jeg kan være Garden Girl igen. Jeg nyder at jeg kan gå uforstyrret rundt i haven… i et par leggins og en T-shirt kjole.. og ikke tænke over hvordan jeg skal forholde mig til verden omkring mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning