Et Dating site for transgender transsekuelle og andre normale mennesker, er et projekt jeg har puslet med et stykke tid nu. Jeg været i gang et par dage med det nye site. Det er er ved at være klar til at tage i mod på mit nye dating side. Det er muligt at lave brugere i flere niveauer det er på den måde muligt at komme til at have betalende premium bruger

Bruger af det sitet skal være mindst 18 år, Man skal overholde de gældende love i Danmark. Jeg håber at i vil tage god mod de muligheder der er for at træffe andre bruger og se om det ikke kan giver jer nogle nye muligheder.

Nogen elsker at tjekke ud om den eneste ene ikke lige er på den næste side “måske” Det kan man jo aldrig vide. det er nok derfor der er så mange der bruger sider som denne. Jeg siger velkommen indenfor.

Jeg vender snart tilbage med flere nye gode til tiltage og tilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning