Første sex date som transseksuel.

Det er ved at være en del år siden .. jeg for første gang tog mod til mig.. og tog kontakt til en anden mand og fik en fræk date ud af det.
Vi havde i forvejen aftalt spillet.. så for mig det var bare at komme ind i rollen som tøsen.
Jeg skulle blaffe på en større Jysk hovedvej, hvor han ville samle mig op.. og tage ind til en nærliggende skov ..

Lidt bævende satte mig i bilen derhjemme.. Jeg havde taget arbejdstøjet på. Sorte nylon strømper og hofteholder.. stilen var lagt med.. sorte halvlange støvler. kort sort nederdel ..en hvid bluse .. og en kort mørk blazer og min første blondie paryk..Jeg kørte ud til rastepladsen. og på de aftalte tidspunkt forlod jeg bilen for at blaffe og blive samlet op af ham..

Debut som ludertøz og trans

Det var første gang jeg gik ud offentlige klædt som en kvinde / luder… hvad nu hvis der kom nogen forbi jeg kendte eller blev genkendt der ude på vejen i dametøj?  Det var nogle af de spørgsmål der summede rundt men jeg gik der på landevej.

Kom han ikke snart forbi … jeg  syntes det tog lang tid og en del biler kom der jo også forbi der på vejen.. men så var der en der tog farten af. Han svarede til beskrivelsen.. så jeg satte mig ind til ham..

Om jeg var frisk på en tur i skoven.. Nu vidste jeg at det var den rigtig bil, jeg var blevet samlet op af.. Mens vi kørte vist jeg mig lidt frem, ved at lade min nederdel glide op så jeg blottede det jeg havde længere oppe .. og at jeg den frække tøs han havde bestilt på nettet. Der var heldigvis kun et par km til vi kom til skoven. Det var knapt vi holdt stille inden han havde en hånd mellem mine ben.. og det varede ikke længe inden jeg jeg for første gang smage en anden mands pik..

Han var ca… lige så spændt og nervøs som mig .. så pikken var lidt slatten til at begynde med. Men det skulle vise sig at jeg kunne få den op at stå ved at lade pikke forsvinde til roden i munden på mig.. han stønnede højlydt fuck.. så jeg holdt igen med munden, jeg skulle vel også ha den i røven, det troede jeg da selv..

Jeg blev kommanderet ud af bilen og ned på alle fire…. jeg mærkede han pillede ved min røv og han begyndte at finger kneppe mig med det meste af den ene hånd mens den anden malkede min pik … kæft en lille tøse pik.. lød det fra ham… den var ellers så stiv som aldrig før.

Tøsepik

Kom du skal gøre mig færdig … han åbnede bagklappen og satte sig, sut den af på mig luder. Jeg vil kneppe hjernen ud på dig.. lydig satte jeg på knæ og lod igen pikke glide helt i bund. Selv om han ikke havde kæmpe pik så kunne jeg mærke den trænge ned i svælget..

Så her sad jeg på knæ med røven blottet den ene nylonstrømpe var gledet lidt ned…  spermen var begyndt at dryppe ud min tøse pik, mens han kneppede mig dybt i munden.

han stoppede op “ned på ryggen luderso.. åben munden og  spred og løft dine ben… så jeg kan se det hele” .

Nede på knæ spillede han den så af ud over ansigtet på mig… Det meste af spermen ramte mig i omkring munden.. efter at ha rette tøjet kørte han mig pænt hen til rastepladsen hvor jeg havde min bil stående.. med et tak for turen og det det gør vi. skiltes vi igen..

Det var den første gang jeg var sammen men en mand seksuelt. det ligger helt tilbage i midt 90erne..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning