Fast bolleven til uforpligtende sex

Q-spade tattoo

Jeg elsker at blive brugt som var jeg en tøs. I den perfekte verden var jeg nok en luder, men er alt engageret i det samfund vi lever i, her føler jeg ikke rigtig at der er så meget plads til at være Pernille.. Joee jeg går altid dametøj til daglig.. i det offentlige rum dog mere kønsneutral påklædning.

Jeg har brugt meget tid på at finde mænd der har lyst til at bruge en som mig. Jeg har det mere en godt med bare lige at blive brugt til en Quickie.. men jeg leder stadig efter en eller to der har lyst til at komme fast her hos mig.. og bruge mig som deres bolleveninde til uforpligtende sex.

Jeg har ingen planer om, at min aftaler skal udvikle sig til mere end, at jeg som Pernille bliver brugt til sex – dates. Jeg ville dog lyve hvis jeg sagde, at jeg ikke kunne forestille mig det anderledes, men det rækker for mig at føle mig lidt som en billig tøs..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning