Pernille i haven

Jeg elsker når det lykkes at få lavet en fræk date med en mand.. jeg går altid efter mænd der lige trænger til fræk og uforpligtende sex.. selv er jeg det man passiv også kaldet sub eller bottom.. jeg elsker når jeg kan få lov at tilfredsstille en mand.. og samtidig få lov til at være den dulle jeg selv mener jeg er. 

Her i sidst uge havde jeg da også en hyrdetime sammen med en mand.. han havde fået kontakt til mig gennem https://boyfriend.dk og booket en tid hos mig gennem hjemmesiden,der er  her forsøger jeg at lokke mænd til at bruge mig ved at poste mine ledige timer på siden. Jeg drømmer og fantaserer om at der kommer flere mænd hos mig i løbet af en dag.. for lige at få pikken tømt på den ene eller anden måde.. 

En del mænd er vilde med tanken om prøve at fiste mig i røven.. det er i øvrigt noget jeg er ret vild med at lægger røv til. Jeg elsker at få røven fyldt til bristepunktet. Og skulle det blive lidt vildt og voldsomt så vil du da også blive mødt af et Yeeeeess fra min side.. jeg tåler meget uden at jeg går i stykker af den grund..

I min tid som Pernille har jeg kun en gang mødt en mand der har kunnet tage helt til grænsen hvor det lige før jeg måtte “” ikke mer” uden dog at måtte bruge stop ordet. og det er virkelig noget af en oplevelse at blive punch-fisted.. og opleve at en knyttet bliver flået ud gennem et i forvejen udspillet røv.. for sekundet efter blive banket ind igen.. man kan ikke længere kende forskel på fryd og smerte. men man vil bare ha mere..til man kommer i kraftige spasmer..

Et par stykker har spurgt mig om røvhullet ikke tager skade af det? Det helt korte svar er JO det gør det naturligvis. Er det ikke derfor man har opfundet trusseindlæg og tamponer. 

Nej jeg bruger ikke tamponer hver dag, har jeg haft en god date,, kan det blive nødvendig hvis jeg da ikke vil gå rundt men en mørk fugtig plet bag på mine leggins. 😉

Jeg har gennem det meste af mit liv været slave af anal sex og har siden jeg 8 år gammel elsket at få noget op i røven.. og tilbudt andre at bruge mig til analsex.. meget af tiden har jeg dyrket det alene .. og jeg slidt mange kæmpedildoer og i min røv.. og siddet på kæmpe butt-plugs i mange timer, alt imens jeg arbejde på kontoret. 

De sidste 10 år har jeg stort kun gået i dametøj.. og i den periode har jeg i sex livet været 100% Pernille. Jeg prøver altid på at besvare alle de mails jeg får på pernille@tranny.dk jeg er passiv som Pernille.. men mener at jeg kan tilbyde rigtig meget fræk sex som Pernille. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning