Forældre skal have kærlighed og omsorg

pernille shemale fra Herning

Jeg må erkende at jeg er kommet til den fase i livet jeg må tage afsked med nogle kære.. det er her mine forældre jeg tænker på.. Det kommer til at fylde en del i den hverdag, da min samvittighed helt sikkert vil kræve at jeg er der for dem. Så selv om jeg er trans tøsen så er jeg også stadig tæt knyttet til min familie. 

Jeg kan kun beklage at jeg engang imellem må aflyse en date i sidste øjeblik. jeg håber at jeg ikke kommer til at skuffe for mange.. og jeg vil ikke undvære de timer, hvor jeg tøsen der bliver brugt til rå sex. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning