fanget i det forkerte køn

Status .. jeg befinder mig i et dybt mørkt hul! 

Jeg har gennem en del år skrevet dagbog på min pc’er rent faktisk går den helt tilbage til 1997 hvor jeg købte min første computer. Det er en ret omfattende samling af dokumenter i dag. 

At jeg kan gå tilbage i tiden og direkte se hvad det var jeg tænkte og hvorfor jeg gjorde som jeg gjorde, jeg kan også se at jeg i mine tanker altid har været en pige.. det er noget der går igen hele tiden.. 

Jeg kan se at jeg helt har ændret mig de sidste 10 – 12 år til at helt igennem Pernille i mine tanker og at den dagbog som jeg skriver i også er kommet til at hedde Pernilles dagbog før hed den noget mere neutralt min dagbog. 

Som Pernille er jeg i dag også lidt mere aktiv..  og invitere igen mænd på besøg hos mig. 

Jeg kan dog ikke helt lyve mig fra at jeg aldrig er helt glad.. Jeg har altid følt at jeg er blevet stoppet i det liv jeg gerne så mig selv i og at helbredet altid har har været noget der har noget der skulle tages hensyn til 24/7 

Og lige for tiden har jeg en af de perioder hvor jeg rent faktisk går og føler mig ked af det det meste af tiden. Jeg kan ikke selv lige se en vej ud af det.. og ved ikke hvad jeg kan gøre for at ændre det.. 

Ja jeg føler mig lidt stresset … og kan ikke rigtig bryde den cirkel jeg befinder mig.. Jeg kan sagtens leve med at jeg ikke 25 længere men den kvinde jeg forventer at se i spejlet … kommer nok aldrig til at være andre steder end i mit hoved…

Jeg elsker dog at dulle mig selv op og have en mand på besøg. jeg synes det er frækt og lækkert have en pik i munden og modtage sperm.. og have nogle mænd der kommer fast hos mig .. ku være nice.. 

I er altid mere end velkomne til at skrive til mig… mange dage er jeg også at finde på Chat’n på mine Sider.. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning