Transgender transperson eller transkønnet cpr nummer

mand eller kvinde

Ja det måtte jo komme op igen.. det der med Personnummeret, der definerer om vi en dreng, pige, mand eller kvinde, at vi alle bliver defineret ud fra hvilket nummer vi vi lige er blevet stemplet i røven med. og ikke med hvordan vi selv ser os selv. 

Pressen har taget emnet op igen. Det er helt sikkert et emne der optager mange. og der sættes en masse tal på hvor mange transpersoner vi er og hvornår vi ved om vi er det ene eller andet. 

Jeg ved at jeg selv var klar over at jeg ikke var helt som andre drenge, inden jeg begyndte at gå i skole.. jeg var en dukke dreng.. så og følte mere hjemme i pigerollen end drengerollen.

At jeg ikke ser ud som den jeg føler at jeg er..er da lidt af et problem.. Skal et et matematisk nummer virkelig, være det som definere om jeg skal kaldes ham eller hende.Det kommer let til at foregå lidt i det skjulte, ikke for at man selv synes, at man er pinlig.. mere fordi man føler at man bliver set ned på og ikke bliver accepteret for den man er. 

Indeni er jeg altid Pernille, den måde jeg tænker er feminin, i min påklædning, har jeg det også bedst i det man kalder kvindetøj, seksuelt føler jeg mig som en kvinde. og elsker at dulle mig selv op for en mand. 

Men i det Officielle Danmark er jeg en mand.. og repræsenteret så mange stedet som mand.. at det kun vil give bøvl hvis jeg pludselig dukkede op i nederdel.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning