Pernille fortæller alt

Jeg har altid været noget af et skravl.. så det har været let for mig at vælge de maskuline sider fra og bruge de mere feminine sider af mig selv.. Som helt ung teenager var jeg sikker på at jeg ville læse historie.. arkæologi.. at det var den vej jeg ville vælge.. men pga. af alt for meget fravær i skolen…blev jeg smidt ud af skolen.. og kom i stedet som 16 årig til at arbejde ved hos en  entreprenør.. 

At jeg inden der var gået et halv år også fik en diagnose på det meget fravær, Sukkersyge, Type 1 Diabetes betød vel at mit helbred nu for alvor var i modvind.  og den vej jeg så mig selv på var fuldstændig forskruet i forhold til jeg selv følte at jeg var..   

Jeg havde et maskulint arbejde, skulle date piger, jeg har altid set piger som veninder mere end som kærester, havde lige fået en diagnose på en alvorlig livstruenden sydom. alt var forkert ved mig, 

Siden jeg var barn dvs.. fra jeg var 10 år gammel har jeg haft en kasse med dametøj … dog mest trusser nylonstrømper og bh’er og et par enkelt et nederdele og bluser.. til at gå i når jeg kunne være alene med det. Det er her min base.. det er hende jeg er.. og med den måde som der altid er blevet alt ned og hånet mod mennesker der hævder at de er fange i en krop som de ikke selv kan se sig i.  

Så blev nylonstrømperne og lingeri noget jeg trak mig tilbage til.. og ikke lige delte med så mange..her havde jeg muligheden for at være den tøs som jeg mener jeg er. 

Det er mere en 20 år siden jeg første gang fik taget mod til at date en mand.. og det var det rigtige og mig at være tøsen… for en mand.. det føles rigtig og godt.. fra den allerførste gang jeg prøvede at have sex med en mand.

Jeg har været gift med den samme kvinde i mere end 30 år… men vi har ikke haft et intimt forhold de sidste 15 år eller mere.. vi bor sammen .. deler avisen.. men ikke sengen.. 

I 2009 blev jeg tildelt førtidspension .. efter en utilsigtet hændelse med medicin..var her tæt på at dø.. men kom langsom ovenpå igen.. det har givet mig muligheden for at lever næsten 100 % som kvinde.. dog er jeg i det frivillige arbejde jeg laver ,,, lidt fanget af at jeg stadig er mand af navn.  
Hjemme har jeg et ret stort kontor.. her er jeg Pernille også når jeg har gæster..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning