læs højt

Det er heldigvis blevet mere accepteret i den brede befolkning, at ikke alle føler og tænker det sammen.. Jeg ved godt at der er del udfordringer i den mere konservative og religiøse del af befolkningen, der bliver stadig spyttet åbenlyst af os på gaden.. og vi er stadigvæk ofte udsat for hate crimes.. fra de dele af befolkningen..

Mange oplever da også at familien slår hånden af og nægter at acceptere at man er normal selv om man er transkønnet.. og det giver i reglen en del bøvl hvis man som jeg er involveret i foreningsarbejde og politik, og man er her lidt svær at acceptere hvis man skifter køn.. og står åbent frem med det..

Alt det til trods har jeg aldrig lagt skjul at jeg har mere løse håndled og altid har været mere feminin end de fleste mænd .. og mange af de interesser jeg har er da også i konflikt med det tildelte køn. og altid har kunnet se i spejlet er bestemt heller det jeg selv føler at jeg er.

Det er helt sikkert at jeg har været lidt mere frembrusende gennem de sidste par år. Men bliver stadig holdt tilbage af de forpligtelser jeg føler jeg har over for andre der regner med min indsats.. Men er tiden ikke kommet til at det nu er Pernille der kommer i første række.. det føler jeg.. og det er da også det jeg bliver mødt med af dem jeg møder på min vej.. som har et mere åbent forhold til hvem jeg er.

Men nå det var jammer nok for en dag, Covid har også gjort noget godt.. der var pludselig en mulighed for at blive hjemme og bare være.. det gav masser af plads til Pernille kunne tage helt over.. og det har hun da i nogen grad gjort her gennem de sidste 8 måneder.. og jeg kan så godt se konflikten lurer lidt længere fremme men den må vi ta til den tid 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning