Ergonomisk hjemmearbejdsplads..
læs højt
Getting your Trinity Audio player ready...

Jeg har altid været noget / meget analfikseret. og låner gerne ud af den.. altså numsen. Det at arbejde hjemmefra giver lidt udfordringer.. og det kan være svært helt at koncentrer sig om arbejdet. og det at skifte mellem at sidde og stå ved skærmen har hjulpet mig en del.. og en gang imellem får jeg da også nogle skøre ideer.. og det at gøre ting der ikke er helt normalt det er bare mig.

Jeg kan konstaterer at jeg faktisk godt kan arbejde når jeg bliver sat op på en piedestal.. så kan jeg være slutty klædt, få noget i røven og få lavet meget mere arbejde..og også deltage i møder online. uden at man kan se at der er noget underligt ved det . og selvom jeg egentlig er parkeret udenfor det almindelige arbejdsmarked.. så laver jeg en del for andre mennesker.

Det er også lykkes for mig at få det til at lykkes at være tøsen, selv om jeg arbejde på kontoret for kunderne på nogle af deres projekter.. Det har helt sikkert også bidraget til at mine designs er blevet mere innovative og i højere grad rammer de løsninger de står og mangler.. som alle kunstner arbejder jeg ikke det samme hverdag men når ånden er over mig.. og jeg har fundet ud af at jeg fungere bedst de dage hvor gennem hele dagen er Pernille fra inderst til yderst..

Vaskedag.

Det at hygge sig med sysler som vasketøjet .. og få fyldt skuffen med trusser, bh’er, leggins igen og de mange nylon strømpebukser og catsuit’s der er lidt mit varemærke kræver en del vask.. der er mange ting der er følger med i det at være tøzen en hverdag der mere og mere ligner det jeg gerne vil.. det at jeg er Pernille så meget af tiden også i det offentlige rum hjælper utrolig på en indre ro.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning