Second Life
læs højt
Getting your Trinity Audio player ready...

Kan man bruge et spil som Second Life til at lære mere om sig selv. Hvis du er er ærlig overfor dig selv og laver en profil der er dig, her har jeg ikke lagt skjul på at jeg er en transkønnet person. Du vil opdage at med en ærlig profil vil du komme til at møde mange ligesindede.. de vil sætte pris på at de kan se at det er virkelig person der er bag den karakter de møder i spillet.. og i de tre uger jeg har været aktiv i spillet har jeg haft rigtig god samtaler med mange..

Vil du ind og møde mig her Så hedder Jeg hedder Nille her er jeg den kvinde som jeg altid gerne har villet være.. Vil du ha sex med mig her er det fint med mig.. Ligesom i den virkelige verden er jeg en kompleks person, der ikke kan ejes af andre end mig selv.. Jeg gir mig hen til andres fantasi og lever med i de roller vi sætter op .. må er det også derfor mange følger mig her.. Jeg begår mig bedst på dansk og engelsk, kan lidt tysk eller rettere jeg forstår meget af det, men ikke så god til at formulere mig her..

og ligesom i det virkelige liv har jeg en del gode veninder her, mens jeg er fucktoy for mænd, så her rammer spillet altså det jeg er.. men fandt en side jeg ikke vidste at jeg havde, jeg kan faktisk se mig selv i rollen som Mistress sammen med andre kvinder… den havde jeg så ikke lige selv set før..men en noget blødere version end det jeg har sammen med mænd..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning