fanget i det forkerte køn
læs højt
Getting your Trinity Audio player ready...

Så var det min tur.. til at gå helt ned.. må konstatere at jeg ikke magter alt selv må søge hjælp, til at komme videre.. jeg har været dybt involveret i at hjælpe andre.. det har fjernet fokus fra at jeg ikke selv har det så godt.. Regning kom her kort før jul og sidder nu selv og leder efter vej ud igen..

Den kvinde jeg jeg har været gift med i mere end 30 år, ved nu at jeg er transkønnet… vi var sammen så meget at vi fik 2 skønne børn , men har aldrig fungeret sammen seksuelt.. men har det godt med at bo sammen. og lave en masse ting sammen de bedste veninder.. sex er bare ikke en del af det.. så jeg har lukket katten ud af sækken .. og er helt sprunget ud.. som den jeg selv mener jeg er. Det var dejlig at opleve at det ikke var et problem at jeg har det bedst med at gå klædt som en kvinde.. og at jeg seksuelt føler mig som en kvinde.. Det ændrede jo ikke noget i det liv vi har sammen.. men lavede mange ting lettere for mig at jeg ikke længere behøver at have 2 garderober. men at mit tøj ikke behøver at være lidt gemt af vej .. det sidste herretrusser er .. blevet smidt ud.. resten er unisex eller dame tøj nu.. og der er godt .. og det føles rigtig at jeg kan bruge nylonstrømper og dametøj uden at gemme det.. det gjorde livet meget lettere for mig..

jeg har også besluttet mig for at det offentlige Danmark også kommer til at kende mig som den jeg er Pernille Kristensen nogen steder er jeg også kendt som Nille.. Det er helt sikkert at nogen trække følehornen til sig.. og ikke mene at jeg kan varetage de tillidsposter jeg har.. Synd for dem..

Det var rigtig dejlig at kunne dele det med de nærmeste og blive accepteret!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning