Home alone.. så skal jeg gennem kneppes i hoved og røv

blowjob

Det er lige mine tanker når jeg har en hel dag alene hjemme…

Lidt nyt legetøj har jeg haft med hjem. Jeg har suppleret så jeg har lidt mere til samlingen af lækkert legetøj som i størrelse passer til oral sex…

Jeg syntes at det ser vildt frækt ud når en pige får en pik langt ned i halsen. Selv er jeg vild med at være pigen, der villigt åbner munden og lader min elsker trænge langt ind.. og jeg har altid kunnet ta’ en pik ret dybt i munden.. og med lidt fræk træning kan jeg også klare at et fyr knepper mig ret hårdt i munden. 

Så når jeg alligevel træner med noget stort i røven.. så giver det vel det mening at jeg også stopper en dildo ind munden.. så jeg er helt udfyldt i begge ender men jeg træner..

Jeg er altid åben for et godt tilbud fra en sexhungrende mand.. dog har min kalender det med at blive booket godt op. med arbejde af den ene og den anden slags. så ind imellem kniber det med at finde ledig plads til ekstra sex.

Det er vel kun naturligt at det arbejde jeg bliver betalt for kommer i første række, det er jo trods alt det der skal betale huslejen. Men er du frisk så tager jeg dig gerne ind som kunde i min butik, så vil du blive rykket frem i køen foran dem jeg betjener gratis. Er du betalende kunde giver dig også mulig for at få mig på husbesøg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning