Weekend sex uden bøvl og diskussion med damen luk munden på hende med din pik

Luderen Pernille fra Herning

Du havde en plan om at du bare ville hænge ud foran kassen og lave ingen ting …straks var hun var hun der med listen over det der skulle have været færdig.. og helt ærlig så burde den ko da holde mund og gi dig lidt fred .. du har jo fri i dag..

Der er en måde at lukke munden på hende ..(mig) .. pik.. du smider bare bukserne slænger dig i sofaen.. og ber hende om at gøre det hun er bedst til. Og når hun først har munden fuld af pik.. så er der ikke mere bøvl med hende.. den kan holde hende i ro resten af dagen.. undet at du behøver at anstrenge dig.

Du havde jo egentlig inviteret et par kammerater over men det er noget vi ser på når de kommer ind af døren. Inden de står der så er der vel ikke nogen grund til at hun behøver at vide det..

Det er allerede blevet en meget bedre fridag for dig.. og der er bare ro på damen resten af dage..

Det var et forslag til en god weekend for manden der bare trænger til lidt fred og ro. Men som også elsker at bilve forkælet af tøzen

Og skulle vennerne dumpe ind af døren inden du var træt af at slænge dig i sofaen ..så kunne du da tage den et skridt videre.. og give hende en ordentlig omgang.. hun ikke lige glemmer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning