Findes manden der lige står og mangler mig til en quickie

Jeg elsker sex og ønsker kun at blive taget som en kvinde. Jeg elsker at få den doggie style, hårdt, hurtigt. Jeg er vild med at få pik i både hoved og røv.

Jeg elsker sex og ønsker kun at blive brugt som kvinde.  jeg elsker at få den doggystyle, hårdt, hurtigt. Jeg er vild med at få pik i både hoved og røv.

God sex varer fra 5 min til op til et par timer.  Jeg elsker at mærke manden komme ….. Derfor kan jeg også godt finde på at tage pikken helt til roden mens han knepper mit hoved.. De fleste mænd kommer da også næsten øjeblikkelig.. når de mærker pikken trænge ned i halsen på mig.

  • Så søger du noget uforpligtende sex?
  • Er du til hurtig og lige på sex?
  • søger du en du kan komme hos fast?
  • Er du udelukkende aktiv?
  • Tror du at vi kan lave et match?
  • Bor du omkring Brande og Herning?
  • Kan du se mig som kvinde eller bare en luder?

Hvis det er spørgsmål du kan svare ja til så kan jeg være et godt match til dine fantasier. om ikke andet kan vi da mødes over en kop kaffe. Så kan du også lige se mig an.. lad os se hvad det kan føre til..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning