En dag på kontoret som transkønnet

Pernille en shemale fra Herning
læs højt

Jeg kom vel til at lovet at jeg ville skrive lidt mere om hverdagen som transgender / transkønnet. Jeg er lidt heldig af have et ret stort hjemmekontor det bruger jeg ofte i det daglige som hjemmearbejdsplads… jeg ved godt at det er lidt for nemt at gemme sig og ikke komme ud mellem andre mennesker.

Men det til trods så arbejde jeg hjemme fra ca 2 dage om ugen. her bruge jeg muligheden fuldt ud.. her er klædt som jeg lige lyster den dag.. og de fleste dage er jeg ret kedelig.. men det er altid dame tøjet der vinder slaget.. det er jo også det der er mest af i gaderoben.

Når jeg sidder ved skærmen og arbejder så føler jeg mig rigtig godt tilpas.. her er jeg den rigtige i langt det meste af det jeg laver, her er der ingen de sætter spørgsmålstegn ved at jeg er er så feminin som jeg er. og det er bare så en stor del af tiden er det jeg laver af arbejde da også underskrevet Pernille så alt er her i den skønneste orden For mig er det lidt vigtig at jeg er Pernille selv når jeg arbejder.

Det er blevet mere vigtig at jeg Pernille i alt det jeg gør. Det er noget der har været undervejs i et stykke tid, jo det har altid været vigtig for mig at føle mig feminin men også at være klædt feminin og blive tiltalt som den jeg er. Det er noget jeg ikke helt er vant til. men jeg længes efter at blive accepter som det menneske jeg er. Ja det er svært at stå frem og fortælle, at jeg er født som værende mande men jeg ønsker at blive set som noget andet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning