Det var forår i dag væk med den vinterdepression

en shemale fra Herning

Det er skønt når solen igen får lidt magt.. det hjælper på alle mulige dårligdomme. Det er vel et kendetegende for stort set alle LGBT’er at mange os har perioder her i livet hvor det gør virkelig ondt og hvor alting bare føles forkert / unormalt. og hvor vi lever et dobbelt liv.

Jeg ved at det er noget rigtig mange os kan nikke genkendende til, men det er svært at snakke om med andre da der ikke rigtig er forståelsen for det blandt andre normale der ikke selv har haft det inde på livet.

Jeg ved ikke om der er basis for lave nogle støtte grupper rundt om i det Midtjyske, det kunne det godt virke sådan.. for det er vel lidt nemmere at snakke med nogen er er bare så’en lidt lokal. Så det var måske på tide at sætte Herning på landkortet i den henseende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning