jul knald
læs højt

Det er godt nok en trals verden vi lever i pt. Det ser ikke ud til at det inden for overkommelig fremtid bliver muligt at Det at være social sammen med fremmede..

De skygger der hænger over at skulle være bekymret over om man nu er blevet smittet med Corona ødelægger virkelig alt, Jeg har stort set i haft sex med andet end plastik pik de sidste  8 måneder.. Jeg savner nu at mærke en pik bliver banket i bund. Smage pikken mens jeg tager den dybt i munden.. og lader man penetrere mig helt ned i halsen og høre ham stønne ja din luder når pikken forsvinder helt ind i munden på mig.

Det er lige blive deprimeret af.. man ikke får en kram, et klask i rumpen.. eller gramset på.. 

Det kan godt ske at jeg har det godt for jeg kan jo stort set gå klædt som jeg vil,, uden at jeg kommer til at støde nogen.. og sidde på kontoret klædt i Catsuit og en kort top der kun lige dækker brysterne og så ellers bare sidde og arbejde på kontoret.. Jo det nyder jeg og vildt glad for at det er noget jeg kan.  Det er kun når jeg er afsted til fysiske møder at jeg er lidt mere anstændig klædt.. i slacks og en sweater.. 

Det er vel egentlig nogle praktiske pumps eller stiletter jeg mangler her.. men det kan jo være at der noget der kommer til at snige sig ind.. i hvert fald noget jeg kan forestille mig vil ske.

Det eneste jeg ligesom kan sige og 2020 .. jeg har været sammen med 2 mænd i år… og det er slet ikke nok .. kan næsten ikke huske hvordan en pik smager,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning