læs højt
Getting your Trinity Audio player ready...

Som Pernille har jeg meget tid her hjemme.. det yes det nyder jeg skam, men er lidt hudsulten efterhånden.. Den eneste trøst er.. at det er let at være Pernille til dagligt.. og at jeg uden bekymring kan være klædt som det jeg føler at jeg er.. det med dates .. det er så noget helt andet, det sker der bare ikke så meget af.. men til daglig er jeg Pernille.. ca 24 timer i døgnet.. og på kontoret er det faktisk dejlig at jeg kan være mig selv .. ikke at jeg er dullet op som en anden luder men.. at jeg er den tøs jeg nu er..

Jeg bruger meget tid som udvikler og designer… og her er det let at være Pernille på hjemmekontoret.. her er det varen jeg langer over disken der tæller ok ikke en lidt kikset krydsning af M/K Det i spejlet er aldrig helt det man selv føler man er..

Heldigvis har jeg da enkelte venner, der der har sider der afviger lidt fra det traditionelle kønsmønster. ofte også med en kunstner side.. som elsker at lave små rolle spil .. lege lidt med det seksuelle.. en af har lige støbt en kusse.. på en 70 mm hul blød vinyl rør der er godt 200 mm lang.. jeg har et par ideer til hvordan den kan komme til at virke både som en kæmpe hul buttplug og en fake kusse.. han lånte mig som model den dag.. ja det er ofte mig han bruger som model da han siger at jeg jo er det største røvhul han kender..

Men da dette er en pæn side det så kan du se et model foto her med mig..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning