læs højt
Getting your Trinity Audio player ready...

Jeg har brugt en masse energi på at komme til at udbedre skaderne på den gamle stald.. og det er da lykkes at få taget lavet her.. og er ved at gøre klar til den at renovere taget på den gamle garage. Det kunne nemlig være dejligt at få lidt mere plads til at få bilen ind.. 

I sidste uge havde vi alle børn og børnebørn hjemme..  så der var ikke rigtig plads til at Pernille kunne fylde ret meget.. så ud og at jeg som altid bruger dame trusser og bh og leggins, var jeg uden makeup i flere dage og havde ikke sex som Pernille. Generelt får jeg ikke så meget sex når familien er samlet men det er vel også ok.. hvis der bare er plads til når vi kun er to hjemme..

Vi har i mere end 10 år ikke haft sex sammen og har ikke besøg af fremmede mens den anden er hjemme.. men jeg er ved at trænge til at blive kneppet godt og grundigt i både hoved og røv.. efter Covid 19 nedlukning og ferie… jeg håber på at der er rigtig mange liderlige mænd der trænger til en god omgang brutal anal sex.. for jeg længes efter at mærke en stiv pik helt i bund og mærke det dunke i og rykke i den mens spermen sprøjter ud over eller i mig.. 

Jeg håber at kunne betjene dig i meget nær fremtid.. enten som den frække sekretær eller som luder tøsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning