Hovsa! hvor blev den sommer af.

sex slave
læs højt
Getting your Trinity Audio player ready...

Ligesom jeg havde vænnet mig til de godt 24° og jeg havde det fint med trisse rundt i haven kun klædt i bikini eller en soltop, så var sommeren væk igen.. Jeg elsker sommeren og varmen og være den næsten nøgne Pernille, det er nok den tid på året jeg nyder mest at være Pernille.. Selv syntes jeg er det lidt frækt, at jeg når jeg smider tøjet så afslører jeg, at jeg plejer at gå med BH, det er noget de lyse striber vidner helt klart om..

Jeg er lidt træt at al den snak om Corona, noget jeg deler med mange andre.. og med en diagnose som diabetiker, der har en historie der rækker 40 år bagud.. så er man bare en af dem der har en væsentlig forhøjet risiko for at blive alvorlig syg eller direkte dø af at blive smittet med Corona

Jeg savner de frække dates jeg plejede at have.. ikke at det blev til sex hver gang. men bare det at spille pikken af på en mand.. kan være farligt.. men jeg trænger altså til til at blive brugt.. måske skal man slå over i noget gummifetich med gasmaske på for at få noget sex..

Det var godt til køkkenhaven med noget vand fra oven.. det meste af tingen er kommet rigtig godt i gang.. dog har der været lidt problemer med spireprocenten i det jeg har sået af persille.. så det bliver ikke til så meget af det vi kan høste i år.. Det er ofte et problem med de frø man køber..

Det meste af Danmark er gået på feriemode.. det mærker man tydelig nu.. men også at der sidder en del tilbage, der har tre uger hjemme uden anden selskab end fjernsynet og computeren. som egentligt godt ville mødes med andre.. evt. for at få prøvet nogle frække fantasier af med en som mig.. det ses meget tydeligt på trafikken på min hjemmeside.. hvor mange søger på en transseksuel prostitueret / luder og det giver en hel den mere i min indbakke på Pernille@hore.dk hvor jeg plejer at kunne tilbyde fræk sex til mine kunder.. og det er nok på hore.dk jeg først åbner op for Pernille’s dåse igen..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev fra tranny.dk

kontakt Pernille

Har du noget du spørgsmål til mig.. eller kunne du tænke dig at møde mig.

min adresse:

7400 Herning